Portfolio update december tekstschrijver

Portfolio-update! Opdrachten van de afgelopen maanden


Het einde van het jaar komt eraan, een mooie gelegenheid om terug te blikken op het afgelopen jaar. 2019 was het jaar waarin ik begon als freelance tekstschrijver. In een eerder blog las je al hoe de eerste maanden verliepen. Maar ook de afgelopen maanden heb ik niet stilgezeten… Neem een kijkje in mijn portfolio!

PFZW – Goed Bezig magazine

In november kwam de derde editie van Goed Bezig uit. Deze keer ging ik op pad met Jan Versteegh naar woonzorgpark het Westerhonk in Monster. Ook interviewde ik Renze de Vries, die na zijn burn-out besloot om een carrièreswitch te maken richting de zorg, en zette ik pensioenfeiten op een rij voor de rubriek Pensioen & Zo. Lees het magazine hier.

En – superleuk – in november ontving Goed Bezig de Grand Prix Content Marketing voor het beste magazine van 2019. Een kroon op het werk & een mooie aanvulling op mijn portfolio!

Portfolio goed bezig magazine pfzw tekstschrijver

FloorZorgt – Blogs en interviews

Bij FloorZorgt wisselen grappige blogs zich af met heftige interviews. De afgelopen maanden mocht ik van beide kanten weer even proeven. Zo interviewde ik wijkverpleegkundige Hanneke, die vertelde over suïcide bij een thuiszorgcliënt. Absoluut een van de meest aangrijpende interviews die ik ooit heb gedaan. Gelukkig was er ook tijd om te lachen, bijvoorbeeld toen ik de grappigste fragmenten uit Toren C op een rij zette. Lees hieronder wat van mijn blogs:

Floorzorgt blog tekstschrijver

Kozijnen van Hout – Blogs en expertverhalen

Voor de afdeling Houten Kozijnen van de Nederlandse Branchevereniging voor de Timmerindustrie, is Link Ontwerpers bezig met een grote campagne. Onderdeel van deze campagne is het schrijven van blogs en expertverhalen over houten kozijnen. Eén van de leukste aspecten van tekstschrijver zijn, vind ik dat je altijd leert over nieuwe onderwerpen. Dat geldt hier zeker. Wie had namelijk gedacht dat je met houten kozijnen bijdraagt aan een beter milieu? Lees hier een aantal van mijn blogs:

Houten kozijnen blog tekstschrijver

Dekkers van Gerwen – Smart Magazine

Elk jaar brengt drukkerij Dekkers van Gerwen hun Smart Magazine uit. Hierin vertellen klanten over het drukwerk dat Dekkers van Gerwen voor ze levert. Voor deze editie interviewde ik Wouter Smeets van stroopwafelfabrikant Daelmans. Blijken stroopwafels opeens tóch niet zo typisch Nederlands als ik dacht. Ook ging ik in gesprek met Correctbook. Dit jonge bedrijf maakt notitieboeken die eindeloos te hergebruiken zijn, omdat je je aantekeningen weer kunt wissen als je ze niet meer nodig hebt. Inspirerend verhaal!

Smart magazine dekkers van gerwen teksten

Fokker – Blogs

Ook voor dierenvoermerk Fokker mocht ik wederom aan de slag. Over dieren schrijven blijft leuk, maar is soms ook confronterend. Zo kwam ik er dankzij mijn schrijfwerk achter dat mijn kat best wat minder mocht eten 😉 Lees hieronder een paar van mijn blogs voor Fokker:

Fokker referentie blog tekstschrijver

Hello New Day – Blogs

De afgelopen maanden verschenen ook voor mijn opdrachtgever van het eerste uur weer een paar leuke blogs. Maar dat was niet het enige wat ik voor Hello New Day deed. In september sloot ik me namelijk bij hen aan tijdens de Brabant Business Battle. Een dag vol Brains & Balls-spellen op de legerbasis in Oirschot. Als 6e van de 32 teams hebben we wat mij betreft een mooie prestatie neergezet 💪🏻 Lees hieronder een paar van mijn blogs:

Hello new day blogs tekstschrijver

HDB – Websiteteksten

Voor HDB uit Den Bosch schreef ik nieuwe teksten voor hun website. Omdat het bedrijf de afgelopen jaren flink is gegroeid – en plannen heeft om nog veel verder te groeien – wilden ze o.a. een nieuwe website. Het resultaat zie je hier.

Hdb webteksten tekstschrijver den bosch

En verder…

Dat was een greep uit mijn opdrachten van de afgelopen maanden. Maar er is nog meer! Zo schreef ik ook webteksten voor Esders en DK Tankstop, maakte ik een vacaturetekst voor bouwbedrijf Steenbergen uit Berlicum en kwamen er twee nieuwe artikelen voor het platform Betere Wereld van PFZW online. Die laatsten lees hier en hier.

Jouw bedrijf in mijn portfolio?

Wil jij beginnen met bloggen voor je bedrijf of jouw logo toevoegen aan mijn portfolio? Neem dan gerust contact met me op!

Ook interessant

Gratis marketingtips ontvangen? Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief