projecten eerste maanden ondernemer nieuwsbrief

De eerste maanden als ondernemer: opdrachten van de afgelopen tijd


De tijd vliegt! Inmiddels zitten mijn eerste maanden als freelance tekstschrijver erop. En hoewel ik mijn portfolio regelmatig bijhoud, verwijs ik daar zelden naar specifieke opdrachten. Daarom een overzicht van het werk dat de afgelopen maanden verscheen.

PFZW – Goed Bezig magazine

Voor Pensioenfonds Zorg & Welzijn schrijf ik samen met Femke Kamps het magazine voor hun jongere doelgroep: Goed Bezig. Hoogtepunt van deze editie was een reportage in revalidatiecentrum Heliomare. Model Loiza Lamers liep daar mee met een jonge revalidatieverpleegkundige en patiënt. Erg indrukwekkend!

Pfzw loiza lamers cover tekstschrijver donna van de ven

PFZW – Betere Wereld

Voor het platform Betere Wereld van PFZW kwamen extra artikelen online over de reportage. Bijvoorbeeld een uitgebreid interview met Kristen Kunst (21) over haar intensieve werk in het revalidatiecentrum. Lees het artikel via onderstaand link:

Pfzw loiza lamers spread bedrijfsmagazine tekstschrijver

Hello New Day – Nieuwe websiteteksten + blogs

Onlangs ging de nieuwe website van Hello New Day live! Een website die helemaal ‘anders dan anders’ is, met teksten van mijn hand. Het resultaat bekijk je hier. Ondertussen schreef ik ook verschillende blogs. Bijvoorbeeld een over op vakantie gaan zonder bagage (zou jij het kunnen?) en een handige methode om te blijven innoveren binnen je bedrijf. Je leest de blogs via onderstaande links.

Fokker – Blogs

Dit is zo leuk! Via Link Ontwerpers schrijf ik sinds kort blogs over alles wat met honden en katten te maken heeft. En ik moet zeggen: zelfs als crazy catlady leer ik een hoop bij. Via onderstaande links lees je een paar blogs die de afgelopen maanden online kwamen.

Fokker referentie blog tekstschrijver

Groeps-kantoor – websiteteksten en referenties

Deze website van Groeps-kantoor stond al een tijdje live, maar de teksten konden wel een opfrisser gebruiken. En dus ging ik daarmee aan de slag. Daarnaast sprak ik met verschillende klanten over hun ervaringen met de software. Altijd tof om te horen hoe tevreden mensen zijn met een goed product! Bekijk één van de referenties via onderstaande link (en check meteen de rest van de website)

FloorZorgt – Blogs

Nog zo’n gave opdracht 😃 Tijdens wat scrollen op LinkedIn kwam ik per toeval tegen dat FloorZorgt nieuwe bloggers zocht. Ik bekeek de site en was meteen enthousiast: wat een leuke schrijfstijl! Na een mail en telefonische kennismaking kon ik meteen beginnen. Via de links een paar blogs van mij die online kwamen:

Floorzorgt blog freelance tekstschrijver

Andere opdrachten

Zo, dat was een greep uit mijn opdrachten de afgelopen maanden. Er was nog meer, zoals een paar teksten voor de vernieuwde website van De Kleine Aarde, een artikel voor Frankwatching, wat mooie artikelen voor BaMi, websiteteksten voor Feel Best Yoga en Outdoor en teksten voor de nieuwe websites van Udo Dakbedekking (nog niet live). En de komende maanden schrijf ik vrolijk verder!

Jouw bedrijf in deze lijst?

Wil jij beginnen met bloggen voor je bedrijf of je huidige blogs naar een hoger niveau tillen? Ik sta open voor nieuwe opdrachten. Neem gerust contact met me op.

Voordat je verdergaat…

Zelf aan de slag met je online zichtbaarheid? Download dan het gratis e-book!

E book voor zzp ers

Ook interessant

Gratis tips over schrijven en content ontvangen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief