Tekstschrijver donna van de ven portfolio (aangepast)

Portfolio

Zij gingen je voor. Oordeel zelf.

 

Hello New Day is een innovatiebureau in Den Bosch. Voor dit bureau creëer ik elke twee weken een nieuwe blog en schreef ik de teksten op de website.

Bekijk de website

Via Link Ontwerpers schrijf ik elke 3 weken een blog voor Fokker Petfood. Deze blogs gaan altijd over honden en – mijn favoriete dieren – katten.

Lees de blogs

Samen met Femke Kamps verzorg ik de interviews en reportages voor magazine Goed Bezig van PFZW. Ook schrijf ik blogs voor het platform Betere Wereld

Ga naar Betere Wereld

Voor Zicht ICT schreef ik de teksten op de website. Voor de homepagina zijn dat korte teksten met de belangrijkste informatie, voor de doorklikpagina’s uitgebreide uitleg over de ICT-oplossingen.

Bekijk de website van Zicht ICT

Voor Groeps-kantoor schreef ik de webteksten, verzorgde ik de SEO en maakte ik een leaflet. De stijl is duidelijk en to-the-point, zodat mensen weten waarom ze voor Groeps-kantoor moeten kiezen.

Ga naar Groeps-kantoor

Voor de Culinaire Duizendpoot schreef ik smakelijke teksten. Ook voor het broertje van dit cateringbedrijf – Foodtruck Sjef – mocht ik een eigen levensverhaal bedenken en op papier zetten.

Bekijk de Culinaire Duizendpoot

Bij Apple Music werkte ik mee aan het schrijven van teksten voor diverse playlists. In de categorie pop vind je zo’n 150 teksten van mijn hand. De teksten zijn jong, fris en enthousiast en motiveren lezers om de playlist te beluisteren.

Voor de nieuwe website van Feel Best Yoga en Outdoor schreef ik alle webteksten en bedacht ik een slogan die past bij beide expertises van dit bedrijf.

Ga naar Feel Best

Voor Beppie’s Maaltijdservice schreef ik de teksten voor de website, twee flyers en een folder. Beppie’s begon in 2015 en levert nu dagelijks met 4 eigen wagens maaltijden in heel Den Bosch.

Bekijk de website

FloorZorgt is een lifestyleblog voor iedereen die werkt in de zorg. Met grappige lijstjes, serieuze verhalen van collega’s en uitgebreide kennisartikelen over alles wat met zorg te maken heeft.

Ga naar FloorZorgt

BaMi is dé glossy van Berlicum en Middelrode (Balkum en Mirroi). Voor BaMi ga ik op pad om bijzondere mensen uit het dorp te interviewen. 

Lees BaMi online

Frankwatching is het grootste platform voor online marketeers van Nederland. Ik schreef een blog over copywriting, dat na een week al ruim 11.000 keer gelezen was.

Lees het blog