reviews Frankwatching gastblog copywriting Donna van de Ven tekst

Gastblog voor Frankwatching over copywriting


Schrijven is leuk, maar het is nog leuker als je artikelen goed gelezen worden. Daarom besloot ik om mijn blog in te dienen bij het grootste platform van Nederland als het gaat om online marketing: Frankwatching. Benieuwd hoe je dat doet? Ik deel kort mijn ervaring. En natuurlijk een link naar het artikel.

Schrijven voor Frankwatching: mijn ervaring

Natuurlijk blog ik vaker, maar eerlijk is eerlijk: de bezoekersaantallen op mijn website halen het niet bij die van een landelijk platform. Daarom pakte ik het voor één keer anders aan. Ik kroop in de pen (nou ja, achter het toetsenbord) en schreef een blog over copywriting.

Je artikel insturen bij Frankwatching is makkelijker dan je verwacht. In de menubalk ga je naar ‘Artikel inzenden’, je vult je gegevens in en voegt het artikel toe. Voilà. Met een beetje geluk laat de redactie je snel weten wat ze van je bijdrage vinden.

Hoe snel krijg je een publicatie?

Wanneer Frankwatching je artikel publiceert, is afhankelijk van hun contentplanning. In mijn geval zat er een week tussen aanlevering en plaatsing. Op mijn eerste versie kreeg ik de feedback om screenshots toe te voegen bij de voorbeelden. Die versie stuurde ik op. Daarna hoorde ik dinsdagmiddag dat ze mijn artikel voor de volgende ochtend hadden ingepland. Zo snel kan het gaan 😉

Gastblog voor Frankwatching

Nu ben je natuurlijk ont-zet-tend benieuwd naar het artikel. Komt goed uit, want hier is de link:

Copywriting: wat jij wil vertellen vs. wat je bezoeker wil lezen.

Ik ben benieuwd wat je ervan vindt! Heb je vragen over schrijven voor je website of wil je dat ik een gastblog verzorg voor jouw website? Neem gerust contact met me op.

Ook interessant

Gratis marketingtips ontvangen? Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief